Publicis One predstavil svetovnega in regijske direktorje

Publicis One - Publicis Groupe

Skupina Publicis Groupe je v začetku letošnjega leta vzpostavila novo organizacijo skupine.

Publicis One predstavil svetovnega in regijske direktorje

Publicis Groupe je letošnjega aprila najavila reorganizacijo skupine. Publicis One, z naprednim modelom delovanja pod eno streho združuje strokovna znanja vseh Publicisovih agencij, v 5-ih državah. Reorganizacija poteka globalno in skupaj z njo se spreminja tudi način delovanja skupine.

Za Srednjo in Vzhodno Evropo bo odgovoren Miša Lukić, donedavni predsednik upravnega odbora Publicis Groupe Srbija, kamor sodijo agencije Leo Burnett, Saatchi & Saatchi in Publicis.

Glavni izvršni direktor skupine Publicis One je postal Jarek Ziebinski, ki bo odgovoren za 7.500 zaposlenih v Latinski Ameriki, Evropi, Bližnjem vzhodu, Afriki in Aziji. »V začetku leta smo začeli s preobrazbo skupine Publicis, ki vključuje vzpostavitev novega globalnega komunikacijskega podjetja Publicis One. Naša prva naloga je bila ustvariti močno direktorsko ekipo. Ta vključuje izkušene voditelje, ki predstavljajo crème de la crème Publicis Groupe ki prinašajo različne veščine, podjetniški duh in strokovni pristop k našemu delu,« je ob tem poudaril Ziebinski.

Za Latinsko Ameriko bo odgovorna Monica Gadsby, za Azijo Nicolas Menat, medtem ko bo za regijo EMEA skrbelo več direktorjev. Johan Parmentier je odgovoren za države Beneluksa, Kevin Tromp za Afriko, Miša Lukić pa za Srednjo in Vzhodno Evropo.

Miša Lukić ima 23 let izkušenj na vodstvenih položajih. Uspešno je vodil pet tržno-komunikacijskih agencij v Vzhodni Evropi in na Bližnjem vzhodu, ki so pod njegovim vodstvom prejele najprestižnejše oglaševalske nagrade. Je eden najuglednejših voditeljev v tržno-komunikacijski industriji v Srbiji in Jugovzhodni Evropi.

Maurice Lévy, predsednik uprave in direktor Publicis Groupe je poudaril, da Publicis One predstavlja povsem nov pristop na trgu s končnimi rešitvami: »Prepričan sem, da bo pod vodstvom Jareka Ziebinskega Publicis One našim naročnikom zagotavljal le najbolje rešitve, pritegoval najbolj nadarjene posameznike in nudil najboljše karierne priložnosti in tako postal najboljša agencija na vseh trgih.«

/

Nazaj na seznam

/

Nazaj